Бареков тъгувал за Костов, Софиянски и Петър Стоянов

OFFNews 10 юни 2016 в 15:58 6794 4

С "махленската свада" на Митьо Очите премиерът Бойко Борисов настъпи бургаска мина. Въпрос на време е устройството да избухне под правителството. 

Това заяви евродепутатът Николай Бареков, цитиран от пресцентъра си. "Мутренската война в държавата на Слънчака бе обявена за "махленска свада" от самия премиер и бивш главсекретар на МВР! Цинизъм или обикновена некомпетентност на МВР? Лъжи, лъжи, лъжи от сутрин до вечер по телевизора от нашите "държавници", заплахи и битовизиране и елементаризиране на глобалните икономически и институционални проблеми в обществото. Евтин битов популизъм, обиден за избирателите и дори за по-нормалните политици, твърди Бареков. В текста си той заявява още, че "поведението на властта днес е като акцията на Митьо Очите в Слънчев бряг - орда нахални и неподготвени "батки", които не могат да решат проблемите на държавата, въоръжени с ножове и брадви като неандерталци. 

На мен като гражданин днес ми липсват политици като Иван Костов, Стефан Софиянски, Петър Стоянов, Ренета Инджова, които притежават различен интелектуален капацитет и профил от този на днешния башибозук в парламента и правителството. Но това е тема на друг разговор, свързан с възстановяването на държавността чрез модерен консерватизъм. Разбира се, и за това ще се окажа прав, но дано дотогава да не е прекалено късно..., завършва Бареков. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!