Бареков обеща да управлява България през 2015 г.

Николаос-Теодорос Цитиридис 21 декември 2013 в 17:30 5955 7

Николай Бареков
Николай Бареков

„Пътят, който мислим да извървим, е победа на парламентарните избори и това, което аз обещах на нашите съмишленици, е, че през 2015 г. ще управляваме България“.

Това коментира пред БНР Николай Бареков, след като днес във Велико Търново над 300 души учредиха Инициативен комитет за създаване на нова партия, въз основа на движението „България без цензура“.

Не е ясно как точно Бареков е определил 2015 г. за начало на своето управление, при положение, че към момента няма насрочени извънредни избори, а следващият редовен парламентарен вот трябва да се проведе през 2017 г.

„Ние ще бъдем единствената формация, проевропейска, която ще се опита да обясни и да спечели доверието на българския народ с програма, която да подобри рязко жизнения стандарт на населението в рамките на Европейския съюз”, закани се Николай Бареков.

Той съобщи, че бъдещата формация има амбиция да се яви и на европейските избори догодина. Бареков дори изтъкна, че се надява да спечели три места в Европарламента. Като основни опоненти на европейските избори той посочи „Атака“ и НФСБ, „останките от Реформаторския блок“ и ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!