Бареков "насрочи" предсрочни избори на 26 октомври

OFFNews Последна промяна на 26 май 2014 в 16:06 7344 20

Николай Бареков

Снимка Александър Михайлов/Булфото

Николай Бареков

Ние предлагаме на 26 октомври да се състои извънредния парламентарен вот в България, това е точно преди Димитровден, обяви на пресконференция председателят на „България без цензура” Николай Бареков.

„Хубаво е на 26-ти народът да си избере нови слуги, които да го обслужват 4 години. Най-добре е да се състои една изборна кампания”, добави Бареков.

„Трябва да се подходи много внимателно към процеса предсрочни избори, защото трябва да се направи служебен кабинет”, предупради Бареков.

Наскоро Бареков предложи вицето Маргарита Попова за служебен премиер като консенсусна фигура.

На вота на недоверие срещу правителството, внесен от ГЕРБ, Бареков обеща неговите депутати (повечето отцепници от ГЕРБ) да гласуват срещу кабинета.

„Не приемаме никакви ремонти на кабинета, никакви разговори за задкулисни покани за кафета, матинета и всякакви други. Който желае, да заповяда. Добре е на нашите срещи да присъстват журналистите и срещите да са публични”, обяви още новият политик.

„Даниел Георгиев вчера ми звънна да ме поздрави за изборните резултати, но това не значи, че е член на „България без цензура”, уточни той относно депутата, който ту напускаше ГЕРБ, ту се връщаше, а накрая Бойко Борисов го изгони от партията.

Бареков бил притеснен от факта, че циганите в България толкова ниско се самооценяват и си продават гласа за едно кебапче, за едно кюфте на ДПС и на БСП.

„Трябва да си стиснем ръцете всички евродепутати. Ние с Джамбазки ще сме по-добре не в ЕНП, а в по-малка партия, в която се чува гласът ни”, каза още Бареков, с което даде да се разбере, че отива в Брюксел.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

27.05 2014 в 19:34

Рядка брада - слабо либидо.
Слабо либидо - големи комплекси.
Големи комплекси- големи мераци.
Ако три дена не му покажат мутрата по всички медии, и майка му ще го забрави.

26.05 2014 в 20:31

... джамбазки предаде ген. Луков... марш!

26.05 2014 в 19:52

Айде избраха го - сега да отваря зъболекарските кабинети ...

или по-скоро психиатрични клиники за гласувалите за него

26.05 2014 в 19:36

Дудук, трай курво недоебана

26.05 2014 в 19:06

Мисля, че ЦИК трябва да анулира резултата на Цензурата за нарушаване на Избирателния закон в частта му за финансиране на кампаниите.
А как Гей Съселий Пес ще преживее поредния звучен шамар с преференциалния вот - не виждам, но той е гьонсурат и ще се справи.

26.05 2014 в 17:36

"Чисти ръце", това добре, но трябва да започнат от тебе Бюрек, кампанията ти по скромни сметки е около 10 милиона, които си спестил от закуски. А резултата ти е смешен.
Не ставаш Бюрек, не ставаш, манго мошеж да излъжеш, лумпенята също, но не и хората, честните и почтени все още останали в България българи.
Айде махай ни се от главите

26.05 2014 в 17:28

Бюреков потроши 10 милиона за самореклама, обяди, вечери, кебапчета, баници, фланелки, билбордове, ленти, бухалки, и за вота на ромските махали и всичко това за 2 мандата - смешно, обидно дори. Едно магаре да бяха вързали с тези пари повече мандати щеше да донесе. Каквито платците такива и резултатите. Ако бях на мястото на Дудука, щях да потъна от срам, ама Дудук срам има ли?
СМЕШНИ СТЕ ГОСПОДА КУКЛОВОДИ

26.05 2014 в 16:42

Бареков хубаво е да не се опияняваш от победата и да вкараш повечко разум! Не си готов в момента за избори! Защото твоята задача е да биеш ГЕРБ !!! А за да стане това се иска денонощна работа. Борисов естествено че може и да ти обещае Чисти ръце и да се отметне после. А и между другото ако тая операция ще се провежда от съдебна системна като тая която оневинява Цветанов след толкова явни и фрапантни издънки по добре не я и почвай щото ще се превърне във фарс за измиване вместо на лицето---->на дупето! Така, че хубаво помисли над думите ми. А прецедента кво ша го праим ? Той е с имунитет и операции не го ловят, а и сам каза че не се отказва от имунитета си? Цацаров спря производство с/у него...и даде ясен ход на операция ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР. Видяхме и Костинброд как бе замазан и всяко друго дело до което се докосна! А ти Барек искаш с тия хора да правиш операция "Чисти ръце"??? Няма как да стане докато в системата постовете не се заемат от НЕОБРЕМЕНЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОТГОВОРНИ НОВИ ЛИЧНОСТИ !!!!!!!!! Това не стане ли...нищо няма да направиш...щото всяко нещо опира до...техни хора! Нали не ги искаш яхнали белия кон и по пречистени от всякога ??? Замисли се??? Първо здрава, ама супер мощна и здрава реформа в прокуратура и съд...после всичко останало!!! При всяка доказана връзка за лице в система съпричастна на ГЕРБ...незабавен шут от системата без никаква жал!!! Изрежи тумора...той е скрит и добре пазен именно там в тая система! После прави всякакви операции "Чисти ръце" и подобни. Първо създай почва за реализацията им!!!! НЕ ПРИБЪРЗВАЙ !

26.05 2014 в 16:42

... първо и най-напред - референдумчето за гласуването онлайн и изборното законодателство... особено в частта за наблюдателчетата от сарматски произход...

... хахахахахаха

26.05 2014 в 16:39

Едва ли някой вече се съмнява, че предсрочни избори трябва да има (освен твърдия червен електорат, разбира се).