България става все по-добро място за живот, се похвали ГЕРБ за рождения си ден

OFFNews 03 декември 2017 в 13:30 9988 3

"България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си!", обяви ръководството на ГЕРБ в писмо, с което поздрави членовете на партията за 11-ата годишнина от създаването на формацията. 

Писмото е подписано от лидера на партията Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

"Основавайки партията на 3 декември 2006 година, си поставихме за цел да сложим край на безпринципното управление на България. Към онзи ден коалицията, която макар и фактически да присъедини България към Европейския съюз, реално отдалечаваше страната ни от стандартите и ценностите на Европа. За нас европейското семейство не е формалност и участието в него е на първо място основано на правила и доверие. А по онова време доверието към българската държава липсваше – както от страна на европейските ни партньори, така и най-вече от българските граждани. Затова от ГЕРБ поехме отговорността да обединим гражданите в стремежа ни за европейското развитие на България", се посочва в писмото. 

От ГЕРБ обявяват, че заради своята "принципност, откритост и отговорност, успявахме да спечелим почти всички избори през последните 11 години. За този период допуснахме само една сериозна загуба, но тя ни отрезви и ни направи по-силни". 

"При ГЕРБ развитието е видимо. Признавахме си грешките винаги, прочиствахме се и продължавахме напред. Благодарение на това ставаме все по-добри в работата си и това се вижда ясно от все по-ускоряващите се темпове на растеж, който е доказателство за добре свършената ни работа", допълват още от партията.

В писмото се изреждат икономически успехи на страната, заслуги за които има ГЕРБ, защото коалициите на БСП са оставили дългове и спрени еврофондове. 

Напомнят се строежа на метрото, ремонти на пътища, пречиствателни станции. Като успех се посочва още устойчивият ръст на минималната заплата и пенсиите и отделените средства за здравеопазване и образование. 

"Разбира се, всичко това би останало само статистика, ако не беше използвано за повишаване на качеството на живот на хората", пише още в писмото на ГЕРБ. 

"Колкото и невероятно да изглежда, близо 11 години след присъединяването ни към Европейския съюз, в България има сили, които искат отново да ни тласнат в други посоки и по други пътища. През последното десетилетие ГЕРБ е единственият гарант, че бъдещето на децата ни ще бъде европейско. И ние ще продължаваме да го отстояваме, независимо какво ще ни струва това. Въпреки всички конспирации и саботажи от страна на опонентите ни, правителството ни ще запази стабилността в държавата. Ще го правим не заради председателството на ЕС, а заради българите. Защото ние обичаме 100% от българския народ и работим за доброто на всички", се допълва в писмото.

В писмото се дава и заръка членовете на ГЕРБ да се пазят "от всичко порочно, защото грешките няма да се толерират", но ги уверяват, че усилията на всеки се виждат и оценяват.

"България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си", завършва писмото. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13685

4

mclaranist

05.12 2017 в 16:38

Г-н Генчев, доклада на ,,другаря" Младенов беше, като този на г-н Борисов- за пред ,,електората" и най-вече да легитимира бъдещи политически действия. Познавам хора, които са били ,,в кухнята" на БКП от 73-95г. Точно този доклад, както и това което направи Луканов с ,,мораториума" бяха необходимите неща за да влезем в ЕС и НАТО. Но нито беше нужно да има мораториум, нито бяхме в такъв ,,фалит". Справка- вижте какво се случи на Майдана 2014. Това гласяха на Луканов, Младенов и Българи през 1990г. Е Виденов се опита да е различен и видяхме какво стана- БГ ,,Майдан"-1997г.

8740

3

Косьо Генчев

04.12 2017 в 11:38

Ай' стига, бе!
Тия гьонсурати са завладяни от нарцисизъм!
Той и др. Живков беше построил "две Българии", пък после, след "благодарностите" при оттеглянето му, четохме доклада на др. Петър Младенов. . . .
Убеден съм, че и настоящата народо-летаргия, няма да продължи още дълго!