Атанасов: Вече сме в кампания, компроматите извират

OFFNews 28 януари 2023 в 13:51 2195 4

Атанас Атанасов

Снимка БГНЕС/Надежда Пеева

Атанас Атанасов, председател на "Демократи за силна България"

„Учудвате ли се, вече сме в предизборна кампания и компроматите, които извират от ГЕРБ, ще извират още повече. Търговията и със специална продукция в България е свободна“, каза Атанас Атанасов, преди Националното съвещание на ДСБ в коментар по думите на думите на Бойко Борисов, че представители на правителството на „Продължаваме промяната“ са забогатели заради посредничеството за оръжие с Украйна.

„Важното е друго. Аз бях част от делегацията на премиера Петков, когато ходихме в Украйна и срещата със Зеленски. Знаете ли кое беше основното изречение на разговорите в един бункер? Г-н Зеленски каза: Благодаря на българското правителство, че не пречи на нашите търговски отношения с вашата военна индустрия“, обясни Атанас Атанасов, цитиран от БТА.

Той каза пред журналисти, че очаква да получи мандат да водят преговори за съвместно явяване на „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ на предсрочните парламентарни избори. Атанасов посочи, че си поставят за цел да са първа политическа сила, защото е много важно кой ще управлява страната до местните избори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22547

4

dolivo

29.01 2023 в 11:41

Нормално, избори са, маските се нахлузват, с 200

345

2

Джендо Джедев

28.01 2023 в 17:43

"Вече сме в кампания, компроматите извират" - така е, в Булгаристан ДС-лайномети - с лопата да ги ринеш!