Анкетата ни за Перник: Очертава се жестока битка ГЕРБ - БСП

OFFNews Последна промяна на 14 октомври 2019 в 10:51 6679 0

Жестока битка между сегашната кметица от ГЕРБ Вяра Церовска и кандидата на БСП Станислав Владимиров показват временните резултати от анкетата на OFFNews за изборите в Перник. 

До момента в допитването сред читателите ни герберката има 36,18% от гласовете, а опонентът ѝ от червената партия 35,77%. Разликата между двамата до момента е само 1 глас повече. Но още не е минал дългоочаквания от всеки истински перничанин концерт на легендата на сръбския турбо фолк Миле Китич, който ще дойде в града на винкела, за да пее в подкрепа на "приятелката си" Церовска.

Вотът в близкия до столицата областен център традиционно е труден за прогнозиране. До голяма степен това е така и заради често сменящите се нагласи сред хората свързани с минното дело. Ще има или няма да има инструктаж и в полза на кой от кандидатите ще бъде? Анкетата ни няма как да даде отговор на този най-важен въпрос. 

Иначе значителна подкрепа в допитването на OFFNews привлича и Велизар Варадинов от Демократична България. За него са заявили, че ще гласуват 24,39 процента от попълнилите анкетата ни.

Анкетите на OFFNews за местните избори в областните градове ще са активни до 25 октомври. Може да гласувате за фаворита си от този линк.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови