Али Реза, Ферхунде и Листопад на глупостта

OFFNews Последна промяна на 23 октомври 2020 в 15:19 3832 0

Тв водещият и лидер на новата партия "Има такъв народ" Слави Трифонов коментира скандалните нападки на уж опозиционната партия ДПС срещу журналистката Канна Рачева и телевизия бТВ.

Той направи съпоставка между абсурдната ситуация с пожъналия огромен успех турски сериал "Листопад", излъчен преди време по същата телевизия. Според Трифонов ДПС е в ролята на Али Реза, а в ролята на Ферхунде - бТВ.

По повод извинението на телевизията за неволната грешка, лидерът на "Има такъв народ" коментира:  

"Тоест, на Али Реза му е лошо и твърди, че Ферхунде е виновна, а Ферхунде прави мил масаж на Али Реза и го успокоява: „Не бой се, ага, аз винаги съм с теб!“ Очаквайте продължение и не забравяйте, че щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно."

Ето и пълния текст на публикацията на Слави Трифонов на фейсбук профила му:

Листопад на глупостта

Нов „турски сериал“
В ролята на Али Реза - ДПС
В ролята на Ферхунде – bTV

А ето и сюжета на 111-ия сезон от Свободата на словото в България:
Вчера ДПС в открито писмо поиска от телевизия bTV да се извини за лапсуса, който направи репортерът на телевизията Канна Рачева. Тя каза, че е пред "...сградата на ВСС на ул. "Екзарх Йосиф", където утре в 9 часа и 30 минути ще започне обсъждането на искането на Съюза на съдиите за предсрочното освобождаване на Ахмед Доган".
А bTV се извини за неволната грешка на своя репортер Канна Рачева.
Тоест, на Али Реза му е лошо и твърди, че Ферхунде е виновна, а Ферхунде прави мил масаж на Али Реза и го успокоява: „Не бой се, ага, аз винаги съм с теб!“
Очаквайте продължение и не забравяйте, че щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови