Александър Паунов от записите на спецпрокуратурата напуска групата на БСП в парламента

OFFNews 14 юли 2020 в 15:13 4718 1

Депутатът от групата на БСП в парламента Александър Паунов напуска ПГ и става независим, съобщи лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

Това е станало след разговор между ръководството на столетницата и Паунов, който е признал за разговорите си с обвиняемия бизнесмен Васил Божков

Днес Специализираната прокуратура изнесе в публичното пространство записи от разговори на Божков с Паунов, журналиста Огнян Стефанов и неизвестен, в които се говори за опити да се манипулират протестите.  

Нинова обясни, че Александър Паунов не е член на БСП, а лидер на друга партия. "Случилото се днес е опит да се дискредитират протестите и да се представят като платени. Ние смятаме, че те са справедливи. Подкрепяме тези хора и ще продължаваме да ги подкрепяме", заяви Корнелия Нинова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8000

1

корнел

14.07 2020 в 22:33

Оффнюз няма ли да пишете как Божков се хвали на Паунов как заедно ръкововодят протестите и колко лесно се манипулира тълпата .Или как ОГИ СТЕФАНОВ си иска от Божков 30000 долара .Ах как ще борим мафията ,как А. Атанасов и Христо Иванов ще спасвяват президента и ще затрият окончателно десницата ,защото трябва да има и морал ,а като вървиш след Паунов водещ ли си или ПОДВЕДЕН .