Активисти на ГЕРБ се събраха пред дома на Борисов, за да го пазят от демонстранти (видео)

Поддръжниците на премиера в оставка носеха тениски с лика му и надпис "Аз вярвам само на този човек"

OFFNews 30 април 2021 в 18:50 7396 4

Активисти на ГЕРБ, водени от Георг Георгиев - председателя на младежката организация на партията, се събраха пред дома на Бойко Борисов в Банкя днес следобед.

Акцията им беше излъчена на живо във Фейсбук профила на PR-a на ГЕРБ Никола Николов.

Активистите на ГЕРБ носеха тениски с лика на Борисов и надпис "Аз вярвам само на този човек".

В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени: разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент впоследствие на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Хора, които освен да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят вече година наред, друго не правят, каза Георг Георгиев.

Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния – ден за смирение, в който всички трябва да сме със семействата си, вгледани към себе си и в духовното, ние се организирахме много бързо. Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да се допуска този терор. Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и техните деца. Една година вече стига! Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме онова възпитание, което приляга на хора, управляващи, хора, които съзнават какво означава отговорност. От днес нататък същите тези трябва да знаят и да си дават сметка, че всеки път, в който дръзнат да тероризират, ще се сблъскат с това, категоричен е Георгиев.

Тази наша ответна реакция ще се увеличава, ще се увеличаваме и ние. И онова, което те ще срещнат срещу себе си, няма да бъде агресия, но ще е достатъчно ясен и категоричен отговор, че няма да толерираме и нашата глава повече няма да е склонена. Те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една правилна кауза. Кауза, която на никого не е навредила, която никога никого не е ощетила. Нека да се знае, че ние зачитаме, много сме толерантни и добри, но имаме и своя предел. Прекрасни Великденски празници. Отиваме си, но нека е ясно – това ще се повтори, ако те тръгнат по същия начин отново към нас, каза още председателят на младежката организация на ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12121

3

Иван Биков

30.04 2021 в 20:52

????????????????????

12319

2

Чичо ви

30.04 2021 в 19:20

Комсомолци, ебиги...

3040

1

Любомир Димитров

30.04 2021 в 19:11

Чакали сър, както би казал един популярен литературен герой !

 
X

Да помогнем на украинските деца!