Quantcast

Ако циганите бъдат подгонени от закона, превенцията ще изграе ролята си

Божидар Димитров: Ердоган ще падне до 1 г., ДОСТ няма да влезе в парламента

OFFNews Последна промяна на 06 май 2016 в 09:23 9588 22

Снимка бТВ

Ако има работещи закони, няма да има напрежение в страната, подобно на това в Раднево. Ако циганите бъдат подгонени от закона, превенцията ще изиграе своята роля. 

Това заяви проф. Божидар Димитров по бТВ. „Подобно напрежение е следствие от това, че преди 25 години някой реши да оставим циганите настрани, да се изхранват както могат, няма да ги гоним и за престъпления. Тогава те се почувстваха безнаказани и ето го резултатът”, допълни той.

Състоянието на българската армия

„Армиите би трябвало да имат обучен контингент, който, ако има мобилизация, да се завърне. Това започваме да го губим, защото последните обучени за пехота започват да остаряват и излизат извън списъците”, смята Божидар Димитров.

Той предложи вместо задължителната казарма да бъде въведено военно обучение, което да трае 3 месеца, защото по този начин ще бъдат спестени пари. „Всички, които са карали казарма знаят, че всичко, което научава войникът, го научава първите 3 месеца”, допълни Димитров.

Политически рокади в Турция

„Реджеп Ердоган ще напусне поста си в рамките на 6 месеца до 1 година”, смята Божидар Димитров. Той добави, че в момента се създава образ на Ахмет Давутоглу подобен на рицар, като по-късно той ще се завърне на поста си.

„Един интелигентен човек, немски докторант като Давутоглу, не би трябвало да е съгласен с действията на Ердоган”, смята Димитров.

Според него визите за Турция няма да отпаднат, независимо че Европейската комисия е внесла предложението за гласуване. „Австрия я виждам как гласува, пък и Франция... а и самата Германия! Няма да стане тази работа”, каза с насмешка Димитров.

На въпрос дали има турско политическо влияние в България, Божидар Димитров отговор: „Турция много лошо се меси в политиката ни, имат си и партия вече – партията на Лютви Местан”.

Димитров смята, че партия ДОСТ няма да влезе в парламента, защото няма да има достатъчно гласове. „Освен това, както е казал Сталин, не е важно кой как гласува, а кой как брои”, каза на шега той.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

73928

22

El Commandante

06.05 2016 в 19:43

"Даваме храна на лебералите и соросоидите по този начин"

:):):):)

Г-н Де Вега на обичайната си стратосферна висота.

Респект!

25215

19

Лопе де Вега

06.05 2016 в 15:21

"...има ЦИК, има компютри...". Този, освен, че не е професор, се оказа и пълен глупак. Ако ние тук анонимно споделяме мистериите на българските гласове, този на висок глас ги издава на всички. Тези неща не се говорят публично. Даваме храна на лебералите и соросоидите по този начин. Да има кой да му затвори устата!

Поздрав!

9859

17

Daering

06.05 2016 в 14:12

Долу да се чете "предубеждение", не "предупреждение". Тая мобилна ккавиатура много свободомислеща, ей!

И пак да питам, че се сетих:
Г-н Йончев, нещо, редакцийка, туй, онуй?

9859

16

Daering

06.05 2016 в 14:09

/... 3. За сега в България има 2 турски партии, а не една.... /

Поправих ти го, че го беше объркал.

9859

15

Daering

06.05 2016 в 14:07

Няма противоречие да работиш това, в което вярваш или което харесваш. И палачът, и милосърдната сестра могат да го потвърдят.

73928

13

El Commandante

06.05 2016 в 14:00

"БХК правят това, в което вярват"

Тръгна с фалстарт брат.
БХК правят това,за което им плащат.
Simple as....