АБВ: Георг Спартански е нашият човек в Плевен. ВМРО: По-подходящ е Мирослав Петров

OFFNews 30 октомври 2019 в 21:47 3615 0

„Обръщам се към нашите съграждани да гласуват в неделя. Негласуването обслужва купения вот и зависимия вот. Плевен за съжаление е една от общините с ниска избирателна активност в страната. Искам да апелирам към нашите съграждани да подкрепят г-н Георг Спартански“, обяви лидерът на АБВ Румен Петков. 

Петков каза, че Георг Спартански е доказал как може да работи с гражданите и че не се поддава на конюнктурата. Показва, че Общината може да бъде управлявана публично и даде заявка за широка дискусия по ключовите за Плевен въпроси и намирането на решения, които отговарят на интересите на нашите съграждани и които отговарят на интересите на общината“, подчерта Петков. 

ВМРО-БНД ще подкрепи Мирослав Петров за кмет на Плевен на балотажа в неделя, обяви областният лидер на партията и народен представител д-р Калин Поповски. "Ние сме за промяна, а тя може да дойде с едно ново ръководство на общината, с нов кмет и промени в част от администрацията, тъй като е видно, че тя не работи добре, посочи той.

„Смятаме, че с един нов екип на общината, начело с Мирослав Петров, ще има стимулиране на инвестициите и развитие на икономиката в общината. Също така, е нужно да се направи доста и по посока справянето с битовата престъпност, незаконните сметища, бездомните кучета – все проблеми, с които досегашното ръководство на общината не успя да се справи“, каза още депутатът от ВМРО. Според него Мирослав Петров е правилният човек за Плевен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови