3 млн. за билети, вечери и хотели за администрацията и гостите на МС

OFFNews 15 август 2015 в 17:00 2783 0

Министерският съвет ще плати 3 млн. лева за самолетни билети, хотели и ресторантьорски услуги на правителствената администрация и гостите на Министерския съвет през следващите 3 г., показва обявление за обществена поръчка.

Тя включва осигуряване на самолетни билети за страната и чужбина за превоз на пътници и багаж; хотелски настанявания в чужбина; хотелски настанявания в София и страната на външни за администрацията на Министерския съвет лица (включително чуждестранни), когато разходите са за сметка на бюджета на Министерския съвет; хотелски настанявания в страната за групови мероприятия (10 и над 10 души); конферентни услуги в София и страната и ресторантьорски услуги в София и страната.

Основните дестинации са Брюксел, Виена, Люксембург, Валета, Талин, Москва, Ню Йорк, Вашингтон, Лондон, Париж, Лисабон, Мадрид, Стокхолм, Копенхаген, Амстердам, Берлин, Берн, Будапеща, Краков, Букурещ, Прага, Братислава, Истанбул, Токио, Пекин.

Изпълнителят трябва да може да предостави минимум три варианта за настаняване в чужбина и в страната при заявка от МС. Те трябва да бъдат максимално близо до местата на провеждане на съответните срещи/събития.

Стойността от 3 млн. лева е без ДДС.

Кандидатите трябва да внесат 20 000 лв. гаранция.

През последните 3 г. те трябва да са изпълнили поне три услуги, еднакви или сходни с предмета на поръчката, от които минимум една да е за осигуряване на самолетни билети, минимум една - за хотелски настанявания и минимум една - за конферентна услуга.

Ще бъде избрана икономически най-изгодната оферта.

Оферти ще се приемат до 20 август.

Финансирането е от бюджета и по Оперативна програма "Добро управление".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!