Божанков: В предизборната кампания трябва да отговорим с кого сме – с бай Ганьо или с Алеко Константинов

OFFNews 06 октомври 2019 в 20:17 2295 0

Кандидатът за кмет на Горна Оряховица Явор Божанков, подкрепен от своето семейство, както и от цялата листа за общински съветници на коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ и от кандидатите за кметове на населени места, откри предизборната си кампания.

В читалище „Напредък“ бяха представени кандидатите за Долна Оряховица и селата Драганово, Поликраище, Първомайци, Правда, Крушето и Писарево, както и пълната листа с 33 кандидати за съветници.

„Със сигурност превъзхождаме опонентите с креативност, с талант и с чисти сърца. Моля ви за вашето доверие. Не обещавам безплатни неща. Eдинствено обещавам, че ще работя с чисто сърце“, обърна се към своите симпатизанти Явор Божанков.

„В националната политика съм бил обект на натиск, заплахи, компромати и кал - заради своите действия и изказвания. Не ми тежат те, а мисленето, че всички са маскари, че всички били еднакви; че нищо нямало да стане. В тази предизборна кампания трябва да отговорим с кого сме – с бай Ганьо или с неговия автор-идеалист – Алеко Константинов”, каза Явор Божанков. Той допълни, че неговият отбор е от страната на разума.

„Всички знаем какъв град беше Горна Оряховица, колко много млади хора имаше, колко бяха дълги опашките от млади хора пред киното. Виждаме и какво е в момента. Проблемите ни днес са последствия от недоброто управление”, подчерта Божанков.

„Днешното управление се фокусира върху личния си интерес и интереса на един тесен кръг от фирми. Управлява се алчно. Решението е в хората - компетентни, чисти и млади. Можем да променим това – всички заедно“, каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови