Жена след три дни побой: Съпругът ми твърдеше, че ще ме обезобрази с макетен нож

OFFNews 09 януари 2023 в 09:23 14077 2

Пострадалата жена

Снимка Стопкадър Нова ТВ

Пострадалата Жаклин Йончева

Млада жена твърди, че е бита и държана под ключ от съпруга си по време на новогодишните празници. Мъжът я заплашил, че ще я обезобрази с макетен нож, а впоследствие - че ще я убие. 

Жаклин Йончева разказа пред Нова тв, че три дни е била бита и обиждана от мъжа си в Монтана, като с нея било и двегодишното им дете. Преди няколко дни жената разказа за ужаса в социалните мрежи.

Двамата със съпруга й са се разделили през септември. Той обаче я потърсил с молба да прекарат Нова година заедно.

"Казах си, че както аз съм майка, така той е баща, че ще направя компромис и ще отида. Първите 1-2 часа всичко беше нормално. След това започна един ад. Заключи вратата. Започнаха едни обиди, побоища и обвинения, че му изневерявам. Започна да ме удря с юмруци в главата и ме караше да призная, че аз съм му изневерила", разказа жената.

Йончева е категорична, че никога не е изневерявала на мъжа си. 

Заплахите и побоят обаче не спирали. Той я ритал и заплашва с убийство, както и че ще я обезобрази с макетен нож: "Той взе ножа, но детето беше до мен и седна в мен. Явно това го спря".

Около полунощ мъжът поискал да отидат заедно да гледат зарята в центъра на града. Докато се прибират, телефонът на Жаклин, който е държан от мъжа й, започва да получава съобщения от нейния приятели, които й честитят празника. Това отново ядосва мъжа. Заплахите и побоя продължават в колата и след като семейството се прибира у дома.

Мъжът заявил, че ако тя признае за изневяра, ще спре да я удря: "Наложи се да призная, за да спре". Тя остава в плен още два дни.

След няколко дни жената успява да вземе телефона си, докато мъжът й не я наблюдава. Пише съобщение на първия номер, който вижда, с призив да бъде викната полиция на адреса. След това успява да позвъни и на баба си. Тя го заплашва, че ще повика полиция, ако не пусне внучката й да се прибере.

Тогава мъжът я попитал дали иска да разбие семейството си, като си тръгне, и отключил.

По думите на Жаклин Йончева побоят бил системен в продължение на 5 години. "Бил ме е винаги в главата с юмруци, на друго място не бие", каза още тя.

Мъжът не работи, като по думите на Жаклин, той няма нито един ден трудов стаж. 

Не е задържан, защото не е подаден сигнал до полицията. След публикация в социалните мрежи в петък прокуратурата се самосезира, а полицията вече е започнала проверки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2051

2

Propaganda

09.01 2023 в 15:31

"Мъжът не работи, като по думите на Жаклин, той няма нито един ден трудов стаж."

Не искам да мина с циничното, че жертвата сама си е виновна, че е жертва, но сериозно...
...как може да родиш дете, създадеш семейство с подобен социален отпадък?

На какво разчиташ, на какво се надяваш?
 
X

Да помогнем на украинските деца!