Защо онлайн букмейкърите предлагат бонуси?

OFFNews 08 септември 2022 в 11:47 770 0

Inbet

Снимка Inbet

Inbet

Голяма част от причината играчите да избират даден букмейкър се корени в опциите за различни казино игри и спортни залози, които могат да бъдат открити в платформите. Да, но все пак има нещо, което привлича много повече играчите, а именно възможността да печелят допълнителни суми в сметката си. Това се случва чрез познатите бонуси, които всички сайтове от този тип предлагат. Едни от най-актуалните такива са Inbet бонуси, които тепърва показват на какво са способни. Новият букмейкър у нас вече се вихри и радва играчите с бонуси. Защо обаче те са толкова важни и редовно предоставяни от букмейкърите. Именно това предстои да разгледаме в следващите редове.

Видове бонуси

Бонусът наистина може да привлече нови потребители, защото той е едно обещание за повече възможности за печалба. Добрите бонуси радват играчите, давайки им допълнителни средства или безплатни врътки. Най-популярен, разбира се, е началният бонус, който всеки букмейкър предлага срещу депозит. На места можете да срещнете и опции без предоставянето на депозит, но те са изключително редки.

Други бонуси, които бетинг компаниите въвеждат все повече, са тези за лоялните си потребители. Те са периодични и тяхната цел е все по-дълбока връзка с потребителя. Inbet, например, са предвидили уикенд презареждания, които всяка седмица държат под напрежение играчите. На места може да се открият и други ежеседмични бонуси.

Разбира се, не бива да пропускаме да споменем опцията кеш бек, която ви гарантира връщане на определена сума в сметката, която можете да използвате отново. Освен нея, изключително популярен е и безплатният залог, който всички бетинг компании включват в своя бонусен арсенал. Както виждате разнообразие от бонуси изобщо не липсва и това може само да радва потребителите.

Бонус кодове

Бонус кодовете са друг начин за печелене на клиенти от страна на бетинг компаниите. Те обичайно се срещат в партньорските сайтове и могат да се използват или в началото, при регистрация в платформата, или впоследствие, при определени условия. Хубавото при тях е, че ви носят допълнителни награди, без да се изисква определено действие от ваша страна, което е страхотен начин да увеличите сметката си. Бонус кодовете създават и повече трафик и обвързват партньорските сайтове с букмейкърите, което носи ползи за всички.

Новости в бонусната система

Бонусните системи на букмейкърите непрестанно се развиват и следват нашумяващите тенденции, както всичко в тази сфера. Интернет пространството постоянно подлежи на разрастване и това влияе и на букмейкърите. Като един от най-силните им козове, бонусните системи не са изключение в никакъв случай. Забелязва се все по-често въвеждане на нови и разнообразни награди за различни услуги. Джакпот игрите също са изключително популярни, макар че едва ли са непознати за някого. Заедно с организирането на разнообразни турнири, се забелязва нарастване на интереса в тази насока и все повече букмейкъри залагат на тях при изграждане на стратегията за печелене на играчи. Именно в този аспект се очакват още нововъведения.

Бонусите са значителна част от политиката на бетинг компаниите и със сигурност никоя хазартна такава не може да мине без да се подсигури с разнообразни оферти. Независимо дали идват под формата на сума или на безплатен залог и врътка, бонусите са силен стимул за регистрация на играчите. Именно заради това букмейкърите не пропускат да предложат и нещо ново в този аспект.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови