Защо казино играта Sweet Bonanza е толкова желана?

OFFNews 22 декември 2021 в 09:51 822 0

Sweet Bonanza е слот машина, разработка на Pragmatic Play. При проследяването на броя играчи, които я търсят в интернет, се оказва, че sweet bonanza е сред най-популярните слот машини.

Имайки предвид, че ротативките са най-търсени, се налага въпросът защо точно тази игра се търси често?

Предположенията са много. Може би защото в символите плодовете и бонбонените цветове са комбинирани и цялата атмосфера на играта оставя усещане за сладък вкус. Едва ли може да се пренебрегне и фактът, че може да се спечели до 21100 пъти собственият залог. Все пак, в правилата на играта, сигурно се крие отговорът или част от него.

Как работи слот машината Sweet Bonanza?

Преди да започне играта, участникът трябва да избере едно от двете нива на залог. Може да се направи избор в ниво на залог 20х. Има опция в това ниво на залога, активираща функцията за безплатни завъртания за 100 пъти залога.

Ниво на игра 25х е другата възможност. Тук не може да се закупи функцията за безплатни завъртания, но пък към барабаните са добавени допълнителни скатер символи. Използван механизъм в играта позволява печелившите комбинации да бъдат възможни както от дясно на ляво, така и обратно.

Функцията Tumble пък позволява смяна на символите и така играта дава нови възможности на играча да спечели. Затова няма нищо чудно, че процентът на изплащане в Sweet Bonanza е 95,51%. Печелившите линии в играта са 20. Не са избираеми и участват във всяко завъртане. Те дават стабилност и възможност за печелене на големи джакпотни суми. Може да се играе с по-голям залог и да се печели повече.

Графично оформление на играта Sweet Bonanza

Обикновено графиката на играта не е нещо, което има решаващо значение. При Sweet Bonanza обаче тя излиза на преден план. Ярки цветове и захарни изделия остават в съзнанието на играча като най-характерна представа.

За фон на бляскавите цветове служи приятна музика и това създава една весела атмосфера на цялата игра. Различни захаросани символи, скъпоценни камъни и червени сърчица носят награди и печалби.

Тъй като това цветно изкушение е изцяло оптимизирано за игра от мобилни устройства, играчите често се спират на Sweet Bonanza. Качествена и различна игра с високо ниво на изпълнение и възможност да се играе от всяка точка безплатно са примамливо предложение, превърнало играта в супер известна. Тя е в колекциите на всички известни онлайн казина.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!