Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Защо качественото озвучаване и осветление е важно за вашето събитие?

OFFNews 12 август 2022 в 14:24 764 0

Анимекс

Снимка Анимекс

Анимекс

Събитията са една прекрасна бизнес възможност, маркетингово решение или повод за представяне на дадени продукти или услуги. Независимо дали говорим за семинари, конференции или друг вид събитие в личен план. Главната цел по време на събититето е да се наложим на пазара, да пожънем професионални успехи, да създадем контакти и да бъдем забелязани. Разбира се, това важи за професионални мероприятия, но това няма особено значение, тъй като ако отбелязваме личен празник, отново цялата ни организация трябва да е на ниво. Без значение къде се провежда дадено мероприятие, при неговото планиране е важно да наблегнем както на правилното осветление, така и на качественото озвучаване, които задължително трябва да имаме предвид, тъй като успехът ни може да зависи именно от тях.

Освен че осигурява необходимата светлина на пространството, осветлението има важна роля в дизайна на помещението. Съчетанието между вида на светлината и количеството и по отношение на пространството позволява да бъде променен начинът, по който се възприема цялата зала и атмосферата.

Качественото осветление има силата да отразява, абсорбира и насочва светлината, с цел трансформирането на отделни части и подчертаване на някои детайли, също така оказва влияние върху възприемането на цветовете.

Правилното озвучаване на събитие също не е за подценяване. Няма значение дали вашето събитие ще бъде на открито или закрито, от нас се изисква да сме безкомпромисни по отношение на звука. Трябва да сме убедени, че звукът е ясен, отчетлив и качествен, за да може да имаме едно незабравимо събитие.

Има само едно решение в такъв случай – да се обърнем към професионалисти, за да можем да гарантираме избора на най-доброто осветление и озвучаване не само за нас, а и за нашите гости.

Анимес 3000, разработена от Михаел Сладкаров, изобрети Evento.Group – платформата, която ще се погрижи да ви осигури незабравим празник, благодарение на качественото си озвучаване и осветление, както и екип от професионалисти, отдадени на своята работа. Не оставяйте нищо от организацията ви на случайността, а се обърнете към експертите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews