Запознайте се с порочната фамилия! Борджиите са по Epic Drama

Мая Младенова 31 август 2018 в 00:05 3239 0

Снимка Beta Film

Сералът за порочната фамилия на Борджиите можете да гледате всеки делничен ден по новия телевизинен канал Epic Drama пет минути преди полунощ.

Това е времето на Да Винчи и Микеланджело, епоха на дръзка креативност и несравним интелектуален напредък. Но това е и времето на Макиавели, на вилнеещо беззаконие, непрестанна война и неописуема поквара.


В сърцето на световния ред е Ватиканът - арбитър на конфликти между кралства и империи. А в центъра на Ватикана е човек, чието желание за власт ще го принуди да преследва най-голямата награда, престола в "Свети Петър". Човек, чието име ще стане синоним на безскрупулност и чието папство ще се помни като най-скандалната глава в историята на католическага църква - Родриго Борджия.

Кой е Чезаре Борджия?

 

Четирите му деца - Хуан, най-големият, горделив, мързелив, безскрупулен сексуален хищник; Чезаре, млад мъж, разкъсван между вярата, която не е призванието му и своята тъмна и насилническа натура; Лукреция, младо момиче, което открива тайната сила на женската сексуалност, и Гофредо, невинно дете, което ще израсне в семейство, разкъсвано от конфликти - ще даде на Родриго предизвикателства, не по-малки от политическите маневри на светските му и религиозни съперници.

Epic Drama е най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен в мрежата на А1 за клиенти на IPTV и кабелна ТВ през август, а от 1 септември – в HD за всички абонати на тв услуга на оператора. ТВ каналът е наличен също и в ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – чрез NET1 на 129 канал.

Сред премиерите в стартовата схема бе създаденият от изцяло дамски творчески екип „Блудници“, в чийто втори сезон участва и Лив Тайлър и разкошният „Версай“; в средата на март дебютира испанският трилър хит „Чумата“, на Цветница - „Миниатюристът“, а през лятото текат всички сезони на култовия „Династията на Тюдорите“.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!