Започват снимките на десети сезон на ''Откраднат живот''

OFFNews Последна промяна на 17 юли 2020 в 15:23 1607 0

Стартират снимките на десети сезон на медицинската драма "Откраднат живот" на NOVA.

Неочаквани обрати, изненадващи разкрития и актуални теми от здравната система и живота очакват зрителите тази есен. До момента са излъчени 429 епизода от сериала.

„Много сме щастливи, защото днес е първият снимачен ден. За първи път започваме в една много трудна ситуация, но важното е да благодарим на зрителите, че десет сезона ни обичат, ценят и харесват това, което правим. За нас това е отговорност, за да можем да предложим най-адекватното към времето, в което се намираме. Всичко, което правим, е свързано с това да бъдем честни към обстоятелствата и към всичко, което ни застига“, коментира изпълнителният продуцент Евтим Милошев.

В деветия сезон на „Откраднат живот“ пандемията влезе и в „Св. Анастасия“. Коронавирусът изправи лекарите пред неподозирани лични и професионални премеждия във финалните епизоди.

„Надяваме се темата с коронавируса да има положителен развой в реалния живот, както и в сериала. Ние опитваме да отразим максимално реалността и понеже темата на сериала е медицинска, от името на целия екип искам да благодаря на всички лекари, които са прекарали последните месеци на първа линия и са отдали живота си, за да помагат на другите. Оценяваме го и ще се опитаме достойно да пресъздадем тяхната професия“, казва режисьорът Павел Веснаков.

Актьорите Диана Димитрова и Велислав Павлов са сред първите, които се завърнаха на снимачната площадка.

През новия сезон лекарите от „Св. Анастасия“ ще се сблъскат с нови медицински и морални казуси в личен и професионален план. Сред темите в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази есен по NOVA ще бъдат толерантността, дълго пазените тайни и цената на щастието, добавят от екипа на продукцията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови