Започва проект за гражданско наблюдение върху прокуратурата

OFFNews 24 юни 2014 в 06:28 3805 3

Прокуратура

Стартира работа по проект "Гражданско наблюдение върху ефективността на прокуратурата да разследва корупционни престъпления".

На 24 юни 2014 г. от 11.00 ч. в Конферентната зала на Съдебната палата, адрес: гр. София, бул. "Витоша", № 2 ще се проведе събитие по повод стартиране работа по проект "Гражданско наблюдение върху ефективността на Прокуратурата да разследва корупционни престъпления".

В конференцията ще вземат участие представители на Министерството на вътрешните работи, Държавна агенция за национална сигурност и БОРКОР.

Проектът "Гражданско наблюдение върху ефективността на прокуратурата да разследва корупционни престъпления" се изпълнява от сдружение "Програма за развитие на съдебната система" в партньорство с Прокуратурата на Република България. Той се реализира с финансовата подкрепа на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. Проектът започна през май 2014 и е с продължителност от 12 месеца. Предоставената финансова помощ е в размер на 56 114,95 евро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!