Започна международното изложение Truck Expo 2018

OFFNews 07 юни 2018 в 16:21 2322 0

Започна международното изложение Truck Expo 2018 . От днес до 9 юни на летище Лесново посетителите на изложението ще могат да се запознаят с всички новости в товарни бранш.

Събитието бе открито официално от председателя на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщенията към НС Халил Летифов и зам.-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов.

„Очарован съм от това, което виждам на летище Лесново. Надявам се изложението и новите камиони в българските фирми да станат традиция, заради по-добрите показатели и заради тяхната сигурност“, Летифов. Той подчерта единната позиция на всички парламентарни групи, правителството и българските евродепутати в защитата на българските превозвачи при обсъжданията по пакета „Мобилност“. 

Организатор на събитието е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

„Изложението е на площ от 10 000 кв.м., изложителите са 54 компании, свързани със сектора на товарните автомобили. Ще видите над 600 експоната и над 20 премиери. По добра традиция много от експонатите са за първи път пред българска публика, много от тях са с международни награди. Нашите посетители ще могат да се запознаят с всички новости в този бранш на едно място. И не само да се запознаят, а който иска ще може да се възползва от традиционния вече тест драйв“, каза председателят на секция „Товарни автомобили“ и член на Управителния съвет на ААП Георги Загоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Какво трябва да знаем за коклюша