Закопчаха колите на депутатите със скоби

OFFNews 30 януари 2014 в 13:32 48690 40

Закопчаха колите на депутатите със скоби

Личните автомобили на депутатите, паркирани на площада до Народното събрание, бяха закопчани със скоби от служителите на Центъра за градска мобилност.

За "неочакваната атака" се разбра, когато в пленарна зала почти не останах депутати, които да гласуват законопроектите.

Народният представител от "Коалиция за България" Борислав Гуцанов обяви от пленарната трибуна, че колегите му са навън, защото служители на Общината поставят скоби на автомобилите им. В тази връзка зам.-председателят на парламента Мая Манолова обяви 10-минутна почивка, за да могат народните представители на решат въпроса.

До момента не е имало подобна акция спрямо личните автомобили на депутатите. Служителите от Центъра за градска мобилност отказаха да коментират кой е издал заповедта за скобите.

След края на обявената почивка Мая Манолова реши да направи поименна проверка, за да установи "кои депутати за пореден път провалят заседанието на парламента".

Помежду си, в шеговит тон, от "Коалиция за България" и ГЕРБ си прехвърляха отговорността за неочакваната акция. Според левицата това е дело на столичния кмет Фандъкова, която е човек на ГЕРБ. Бившите управляващи пък посъветваха червените си колеги да потърсят сметка от вътрешния министър Цветлин Йовчев.

Пред журналисти в кулоарите Антон Кутев (КБ) обяви, че става въпрос "за видима провокация".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!