Quantcast

Задава се топла седмица, октомври идва с летни температури

offnews Последна промяна на 25 септември 2016 в 17:03 6382 1

Новата седмица ще започне с разкъсана облачност и температури под 20 градуса в повечето места. От четвъртък времето ще се затопли.

На 26 септември – понеделник ще бъде предимно слънчево, с разкъсана облачност, като на места в Източна България се очаква да превали слабо, съобщават от Националния институт за метеорология и хидрология при БАН.

Минималните температури ще останат ниски между 6 и 8 градуса, по-високи по Черноморието. Дневните температури ще достигнат до около 20-22 градуса в Южна България и по Черноморието. В останалата част от страната ще бъдат под 20 градуса, за София около 17 градуса.

Във вторник – 27 септември, не се очаква съществена промяна във времето. Остава предимно слънчево, без валежи. Максималните температури слабо ще се повишат и ще бъдат между 17 и 22 градуса, за София около 19 градуса. Сутрешните температури остават ниски.

В сряда – 28 септември, отново ще бъде слънчево, а максималните температури още малко ще се повишат и ще бъдат над 20 градуса почти в цялата страна, в София около 20 градуса.

В четвъртък – 29 септември, слънце ще грее над цялата страна, ще се затопли още малко. Дневните температури в повечето места ще достигнат 25-26 градуса, за София около 21 градуса.

В петък – 30 септември, лятото ще напомни за себе си, навсякъде ще бъде слънчево и топло. Максималните температури ще бъдат над 25 градуса.

Октомври месец ще дойде с летни температури и слънчево време. Максималните температури на места ще достигнат 29 градуса, за София около 26 градуса.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!