Водата спира в части от Подуяне

OFFNews Последна промяна на 22 юли 2020 в 05:20 941 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул.“Атанас Узунов“ в кв. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Атанас Узунов" от ул. „Калиманци" до ул. „Поп Харитон"

Монтаж на спирателен кран на ул.“Юндола“ пак в кв. „Подуяне“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часапо ул. „Юндола“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Иларион Драгостинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !