Водата спира в части от Дианабад, Долни Пасарел и Лозен

OFFNews Последна промяна на 13 август 2020 в 05:23 1202 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“ в жк. „Дианабад“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа по ул. „Тинтява“ от ул. „Никола Габровски“ до ул. „Жетварка“, ул. 132 по ул. „Русаля“ от ул. „Тинтява“ до ул. „Св. Пимен Зографски“. 

Във връзка с пресвързване на новоизграден уличен водопровод на ул. „Хвойна“ в с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Диляна“, ул. „Хвойна“, ул. „Димитър Вучков“, ул. „Дълга поляна“, ул. „Бреза“, ул. „Ясен“. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лилия“ в с. Лозен налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на ул. „Лилия“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови