Водата спира в части от 4 столични квартала

OFFNews Последна промяна на 30 юли 2020 в 00:04 2044 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Провеждане на степ тест за проверка на налягането във водопроводната мрежа на бул. „Никола Петков“ в кв. „Овча купел“ налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на Река Владайска, бул. „Никола Петков“, ул. „Букет“, ул. „Народен герой“, ул. „Иван Радоев“, ул. „Кукуряк“, ул. „Земляне“, бул. „Овча купел“, ул. „Маестро Кънев“.

Подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Христо Чернопеев “ в жк. „Гео Милев“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по бул. „Шипченски проход“ от ул. „Коста Лулчев“ до ул. „Иван Димитров – Куклата“, ул. „Никола Тесла“ и района между бул. „Шипченски проход“ , ул. „Александър Жендов“, бул. „Шипченски проход“ и ул. „Акад. Георги Бончев“. 

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Париж “ в Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Париж“ от ул. „Стара планина“ до ул. „Росица“, по ул. „Стара планина“ от ул. „Париж“ до бул. „Княз Александър Дондуков“.

Монтаж на спирателни кранове на ул. „Паричка “ в местност „Толева махала“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на ул. „Восъче“, бул. „Сливница“, ул. „Паричка“, ул. „Майски сняг“, ул. „Звезден жасмин“, ул. „Ерика“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !