Водата спира в част от Манастирски ливади и Обеля 2 днес

OFFNews Последна промяна на 30 ноември 2018 в 05:18 1322 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Манастирски ливади“ днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в местност „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Ралевица" и ул. „Проф. Велизар Велков“. 

Заради реконструкция на уличен водопровод на ул. 107 в жк. „Обеля“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на бл. 269, бл. 268, бл. 272, бл. 273, бл. 271, ул. 275.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез

Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови