Водата спира на пет места в София днес

OFFNews 06 ноември 2018 в 05:46 2660 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тракийска могила“ в с. Световрачене налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 ч. на ул. „Войнешки път“, ул. „Железопътна“, ул. „Пирин“, ул. „3-ти март“, ул. „Миладин Цветков“, ул. „Поляната“, ул. „Лесновска река“, ул. „Чавдар войвода“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Булина ливада“ в жк „Западен парк“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на ул. „Зли дол“, по ул. „Булина ливада“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Братин дол“, ул. „Суходолска“ от ул. „Булина ливада“ до бул. „Вардар“.

Заради подмяна на спирателни кранове на ул. „Лесопарк“ в с. Негован се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на ул. „Врачанска“, ул. „Извора“, ул. „Иван Грозданов“, ул. „Васил Левски“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ в с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на ул. „Прогрес“, по ул.“ Цар Борис III“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Троянов път“. 

Превключване на уличен водопровод на ул. „Опълченец“ във вилна зона „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 ч. в района на ул. „Полет“ и ул. „Люлинска котловина“ от №1 до №9.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх