Водата спира на 5 места в столицата

OFFNews 12 ноември 2018 в 05:45 2735 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Иваняне налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на с. Иваняне.

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение в жк. „Младост“ 1А налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа по ул. „Кръстьо Раковски“ от ул. „Д-р София Аврамова“ до ул. „Анна Ахматова“, бл. 550, ул. „ Кръстьо Раковски“ №2, 4, 5, 8, 10, 12, бул. „Александър Малинов“ №31, бл. 549, бл. 552, пазар „Пътеките“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Св. Иван Рилски“ Център , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа по ул. „Св. Иван Рилски“ от бул. „Ген. Скобелев“ до бул. „Христо Ботев“.

Заради прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Оборище“ в кв. „Подуене“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа по ул. „Буная“ от ул. „Марагидик“ до ул. „Каймакчалан“.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 367 в кв. „Модерно предградие“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. 367 от ул. 357 до ул.378, ул. „Георги Живков“ , ул. 369, ул. 368. 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II