Водата спира на 4 места в София, на три от тях по 12 часа

OFFNews Последна промяна на 19 юли 2018 в 06:05 2241 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Строително-монтажни работи на ул. „Иван Вазов“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Иван Вазов“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „6-ти септември“. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа Българска армия“ в жк. „Военна рампа“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на  ул. „Първа Българска армия“ от ул. „Емборе“ до рука Суходолска, ул. „Копринарска“ от ул. „Гено Киров“ до ул. „Нешо Бончев“, ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Петър Борисов Величков“ до ул. „Планинско цвете“, ул. „Разлог“.

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Димитър Шишманов“ в кв. „Горна баня“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Димитър Шишманов“, ул.646, ул. 754, ул. „Дон“, ул. „Проф. Никола Милев“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Студен кладенец“ местност „Гърдова глава“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на ул. „Райска градина“ от ул. „Студен кладенец“ до ул. „Кипарис“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови