Водата ще спира по 12 часа на много места в София

OFFNews 17 април 2024 в 05:13 24219 1

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Тодорини кукли“ в ж.к. „Сухата река“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Ботевградско шосе“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Витиня“, ул. „Стефан Чомаков“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на изпускател и въздушник на ул. „Мишова орница“ в кв. „Симеоново“ се налага спиране на водоподаването на в.з. Симеоново – Драгалевци, кв. „Драгалевци“ - от 09:30 до 21:30 часа, кв. „Киноцентъра“ от 1 до 3 част - от 10:00 до 22:00 часа, кв. „Бояна“ – района между ул. „Белите брези“, ул. „Байкал“, ул. „Десислава“ и ул. „Сговорна дружина“ от 10:30 до 22:30 часа, в.з Беловодски път - от 10:30 до 22:30 часа и кв. „Княжево“ - от 10:30 до 22:30 часа

Строително-монтажни работи в ж.к. „Студентски град“ налагат спиране на водоподаването от 03:30 до 05:30 часа в района на ул. „Проф. Атанас Иширков“ от ул. „Акад. Стефан Младенов“ до ул. „Димитър Стефанов“ и ул. „Димитър Стефанов“ от ул. „Проф. Атанас Иширков“ до бул. „8-ми декември“.

Диагностика на уличен водопровод по ул. „Кокиче“ в кв. „Курило“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Кокиче“, ул. „Лозарска“, ул. „Жълтурче“ и ул. „Връх Могилата“ и в. з. Ласка. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков