Вижте кога започват намаленията за Черен петък

OFFNews 06 ноември 2022 в 15:03 750 0

Снимка

Най-чаканият петък в годината наближава. За да не губите излишно време в търсене на най-големите намаления и отстъпки, ние го направихме вместо вас! Представяме ви кратък списък, който в никакъв случай не бива да пропускате в деня на най-големите намаления.

1. ИЗБЕРЕТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

До Коледа остават точно пет седмици, но преди това можете да помислите за Никулден. Аз се сещам поне за трима мои познати с това име, на които мога да купя нещо изгодно на Черен петък.

Ако не обичате празничните тълпи в търговските центрове и не искате да се притеснявате дали желаните от вас продукти ще бъдат в наличност по време на шопинг треската, купете подаръците си сега и се избавете от притесненията и стреса, за да се насладите спокойно на празничния сезон, който предстои. Тази година официално обявената дата за Черен петък 2022 е 25 ноември, но много търговци започват с намаленията и офертите още от предния петък – 18ти ноември и продължават до края на месеца.

2. ПРОДУКТИ, КОИТО ВИНАГИ КУПУВАТЕ

Какво имаме предвид с това? Продукти, които използвате редовно (душ гелове, шампоани, пяна за бръснене, самобръсначки, сапуни, пасти за зъби...), купувате ги редовно (седмично, месечно...) и предварително знаете, че ще ви трябват в следващите месеци трябват толкова много – запасете се. Вероятно вече знаете цените на тези продукти наизуст и знаете колко ще спестите от тях, ако ги купите докато са с добра отстъпка.

3. ПРОДУКТИ, КОИТО ВИНАГИ СТЕ ИСКАЛИ ДА ИМАТЕ, НО НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА ХАРЧИТЕ МНОГО ПАРИ

Всички ваши познати ви препоръчват луксозна маска за коса, но тя е скъпа и доста се колебаете, а и не искате да "хвърляте" излишни пари.

Решението на този проблем е да се възползвате от намаленията по време на Черен петък 2022 и купете желани от вас продукти на ниска цена!

Изберете от неустоимите намаления на парфюми и козметика, които онлайн магазин Parfimo.bg е подготвил за вас.

Имате възможност да закупите дълго мечтан, но скъп продукт, който определено няма как да си позволите през останалото време от годината, защото е на много по-висока цена.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови