Вижте къде ще спират водата в столицата днес

OFFNews 04 юли 2018 в 03:36 2385 0

В няколко района на столицата днес ще има спирания на водоподаването, съобщават от "Софийска вода".

Заради пресвързване на довеждащ водопровод над с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите, живеещи в района на:

с. Мърчаево

Във връзка с ремонт на водомерен възел на бул. „Сливница“, Център , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Сливница“ от бул. „Стефан Стамболов“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“

Изпълнението на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия“ жк. „Военна рампа“ , пък налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.“Първа българска армия“ от река Суходолска до ул. „Милан Делчев“
ул. „Нешо Бончев“ от ул. „Петър Борисов Величков“ до ул. „Планинско цвете“
ул. „Разлог“

От "Софийска вода" уточняват, че след възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект обаче хората от района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“, с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ботевградско шосе“, ул. „Буховско шосе“, ул. „Заводска“, ул. „Старо Буховско шосе“

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови