ВИС-2 възкръсна във Facebook

OFFNews 30 април 2014 в 23:02 18067 10

Необичайна виртуална активност проявяват през последните седмици почитатели на мутренската групировка от зората на прехода ВИС.

ВИС ("Вярност – Инвестиции - Сигурност") е основана в началото на 90-те от братята Васил и Георги Илиеви, бивши състезатели по борба.

Васил Илиев е убит на 25 април 1995 г., а Георги - на 25 август 2005 г.

"Всички вие с безрезервната си обич и вяра събудихте лъва! Духът на Васил и Жоро е жив чрез всички нас и няма да бъде забравен никога. Заради огромната подкрепа и близо хилядата писма ви молим за търпение, екип от наши хора ще отговори на всеки! Пишете, за да разчитаме на вас! Скоро ще се проведе среща с хора в София и по региони, Империята ще бъде отново единна и ще припомни какво значеше мъжество, приятелство, вяра и железен дух! Лека нощ, лъвове и лъвици! Нощта няма да е спокойна само за мишките..." - това се посочва в съобщение от 28 април във Facebook фен страница, посветена на Васил Илиев.

Самата фен страница с името Vasil Iliev е събрала над 10 000 харесвания.

В друга Facebook страница, озаглавена „ВИС – 2“, пък е оставено следното послание: „В нашата общност връщаме старите правила - братство, единство, приятелство, вярност, чест и ред! Империята беше силна, когато ги спазваше, после мишките съсипаха всичко! Затова работим за вдигането на лъва, за честта на Холдинга ... за Васил и Георги!“.

Страницата на ВИС-2 във Facebook е събрала над 15 000 харесвания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!