ВИС-2 възкръсна във Facebook

OFFNews Последна промяна на 30 април 2014 в 23:02 16430 10

Необичайна виртуална активност проявяват през последните седмици почитатели на мутренската групировка от зората на прехода ВИС.

ВИС ("Вярност – Инвестиции - Сигурност") е основана в началото на 90-те от братята Васил и Георги Илиеви, бивши състезатели по борба.

Васил Илиев е убит на 25 април 1995 г., а Георги - на 25 август 2005 г.

"Всички вие с безрезервната си обич и вяра събудихте лъва! Духът на Васил и Жоро е жив чрез всички нас и няма да бъде забравен никога. Заради огромната подкрепа и близо хилядата писма ви молим за търпение, екип от наши хора ще отговори на всеки! Пишете, за да разчитаме на вас! Скоро ще се проведе среща с хора в София и по региони, Империята ще бъде отново единна и ще припомни какво значеше мъжество, приятелство, вяра и железен дух! Лека нощ, лъвове и лъвици! Нощта няма да е спокойна само за мишките..." - това се посочва в съобщение от 28 април във Facebook фен страница, посветена на Васил Илиев.

Самата фен страница с името Vasil Iliev е събрала над 10 000 харесвания.

В друга Facebook страница, озаглавена „ВИС – 2“, пък е оставено следното послание: „В нашата общност връщаме старите правила - братство, единство, приятелство, вярност, чест и ред! Империята беше силна, когато ги спазваше, после мишките съсипаха всичко! Затова работим за вдигането на лъва, за честта на Холдинга ... за Васил и Георги!“.

Страницата на ВИС-2 във Facebook е събрала над 15 000 харесвания.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.05 2014 в 15:03

Впрочем, Боко възстанови СИК в лицето на ГЕРБ, така, че...

01.05 2014 в 12:13

Ясно е че колкото и години да минат, това е напълно без значение за вас спрели жалки типчета.Вие които идолизирате мутрите и полуграмотните заслужавате да ви пратят на "почивка" в Северна Корея!Там ще ви е супер и ще се насладите на един хубав диктат и геноцид.Може и рекет!Пак дирижиран от партията-майка!
Нищо не ме учудва вече.Колко пъти се прибера в България, толкова пъти се убеждавам в това че е адски прост народа. Как може още да тъгувате за "тошовото време"??Как може да ви харесват гаменските и престпни изпълнения на синчетата и дъщеричките на комунистите и опортюнистите?!?Как може да приемате леко това ,че ни съсипват природата и държавата за техни цели??КАК МОЖЕ?
Нека си спомним за годините в които се изнасилваха момичета всеки ден и се рекетираха нормалните хора без право на отговор. За защита от страна на държавата и дума да не става!То тя си беше мафията всъщност..и до ден днешен е., а вие си ги преизбирате и им се възхищавате!Вълка козината си мени..но нрава не!
Нищо не е случайно...до ден днешен малоумните наследници на престъпните групировки продължават да тормозят нормалните хора!До ден днешен селската им показност е навсякъде!Лъскави коли, смешни дизайнчета и леки жени!Това ли ви харесва?За това ли копнеете?
За тях мутрите все още няма закони и те са си все така "SUPER COOL" в очите на слабоумните!Ако ви кефи толкова много да гледате "спортно елегантни" тъпаци как се разпореждат с живота ви , то вие не заслужавате нищо освен рекет и бой.
Ясно е ,че в началото на 90те долните комуняги си пуснаха ДС в действие и си изработиха системка за контрол и пране на пари чрез гнусните им "застрахователни компании". Ясно е обаче и друго, щом след толко години все още, тази мръсна групировка се издига в култ и от престъпниците правим национални герои..то това е вече окончателното падение на едно "общество"!

01.05 2014 в 10:55

Че ВИС и останалите групировки бяха създадени да тормозят и грабят е истина. А тогава се живееше привидно по-добре, защото имаше много ресурс на държавата за разграбване.
И какво се правят на народни защитници! Кой шантажиреше и рекетираше, след това застраховаше?
Явно наследниците им са огладнели бая, и точат зъби.

01.05 2014 в 06:47

Статията а и форумните "бисери" ме докарват до неверуятно състояние:чудя се ,дали да плача или да се смея.БЪЛГАРИ,събудете се!!къде живеете и в кой век сте?!

01.05 2014 в 02:07

То т'ва отдавна го има. Дори един, дето ми се пише роднина (по обичаи и закон) е фен. Ама е зелен чорап милия, какво да го правиш, толкова му е багажа.

01.05 2014 в 00:45

Може да се възкресят като партия и да се явят на избори. Жалко, че закъсняха за европейските...

01.05 2014 в 00:43

Възкръснала е преди няколко години. Странно, че чак сега започна да прпави впемчатление на медиите. Чак и БТВ й посветиха предаване.