Виртуална кредитна карта сред новите функционалности на My Fibank

OFFNews 31 декември 2021 в 13:54 2380 0

MyCard от Fibank е виртуална кредитна карта, насочена към клиенти с предварително одобрени кредитни лимити. Тя се издава изцяло онлайн през мобилното приложение My Fibank в рамките на няколко минути и дава възможност за бързи и сигурни разплащания.

По всяко време на денонощието, от своя компютър, смартфон или друго мобилно устройство с интернет връзка, Вие можете да управлявате своите финансови средства и да осъществявате плащания.

Виртуалната карта може да бъде дигитализирана в My Fibank, в приложения като Google Pay, Apple Pay, Garmin & Fitbit, да се използва на безконтактни ПОС и АТМ терминали. Само с няколко клика определяте или променяте трансакционните лимити в реално време, като сами определяте: сумата, района и каналите за плащане с Вашата карта. Удобство представлява и фактът, че картата може свободно да бъде замразявана, размразявана и блокирана във всеки един момент, в който пожелаете.

Предимство на виртуалната кредитна карта MyCard е възможността да се ползва 45 дни гратисен период за връщане на използваните средства. Всяка направена трансакция с MyCard Ви носи и cashback точки, които получавате обратно в картовата си сметка, при реализиран минимален оборот с картата.

Допълнително по сметката на виртуалната кредитна карта MyCard може да бъде издадена и физическа пластика. Банкирайки онлайн с приложението My Fibank, клиентите на банката заплащат до 75% по-ниски такси за своите банкови операции спрямо същите, ако те бъдат направени в офис на банката.

За всички нови функционалности, които предлага приложението My Fibank, четете тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика