Виктория Георгиева спечели битката в Маскираният певец

OFFNews 05 декември 2021 в 12:37 1563 0

Виктория Георгиева, скрита под маската на Госпожицата, е победителят в "Маскираният певец" по Нова тв. Тя успя да запази тайната и остана неразпознаваема до самия край. Това е и първият герой в историята на предаването, който няма загуба в музикалните дуели през целия сезон.

„Много съм развълнувана. Благодаря на всички за подкрепата, както и на целия екип. За мен това беше едно невероятно преживяване и едно от най-хубавите неща, които ми се случиха тази година. Благодаря за шанса да изживея тази мечта“, каза Виктория Георгиева, чиято звезда изгря на сцената на музикалния формат Х Factor, а тази година бе и българският представител на международния песенен конкурс Евровизия.

Почетното второ място зае закачливият Гъбарко, в чийто образ умело се превъплъти младата певицата Крисия, а на трета позиция се оказа поп певецът Миро, под атрактивния костюм на Носорогът.

„Много се радвам да бъда тук и много съм развълнувана. Всички са страхотни, а за публиката нямам думи! Обичам ви!“, заяви Крисия.

Единствено Миро бе разпознат единодушно.

„Колко е хубаво да ви видя с истинските си очи. Това е едно от най-хубавите преживявания, които имам. Благодаря на всички. Страхотен каст този сезон. Аплодисменти за нашите водещи и за целия екип“, каза Миро.

Гъбарко, Носорогът и Госпожицата изпяха по две песни в борбата за гласовете на зрителите, а след това вдигнаха публиката на крака с общо изпълнение на хита на Majestic и Bonnie M – “Rasputin”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови