Васил Божков се закани лично да се разправи с Пеевски

OFFNews 13 август 2020 в 10:43 7921 3

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков публикува във фейсбук нов статус, в който декларира, че смята да се разправя лично с "Шиши", както нарича ДПС депутата Делян Пеевски.

Според него именно той заповядва на прокуратурата разграбване на световно културно-историческо наследство. Вчера от държавното обвинение съобщиха, че в хода на извършените от 3 до 5 август 2020 г. претърсвания в няколко помещения в офиса на компанията на Божков "Нове Холдинг", в т.ч. гараж и абонатна станция, са иззети нови 268 предмета с белезите на движими културни ценности.

Избягалият в Дубай бизнесмен в днешната си публикация твърди и че "грабежът" от страна на прокуратурата се "координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински".

Ето и текста на цялата публикация на Васил Божков: 

Разграбването на световно-културно историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски. Инструментът, както обичайно, е прокуратурата. Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински. Той се разпорежда с действията на прокуратурата и с полуграмотните чиновници, участващи в разграбването.

На всеки от участвалите в разграбването държавни служители ще бъде потърсена персонална съдебна отговорност. Иван Мирински също ще отговаря за действията си пред закона.

С Шиши ще се разправям лично.

#БъдетеЗдрави

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

3

Hissarion

13.08 2020 в 16:32

Това сега заплаха ли е? Да не вземат да върнат охраната на Пеевски?

4006

2

Kongoto

13.08 2020 в 13:43

Този как не му писна всеки ден да занимава общественото внимание с него?! Айде наобратно в България и право в затвора!

5712

1

tough

13.08 2020 в 13:26

Разправяй си се бе, мутро. И мерси, че информира обществото за мафиотските ви спречквания, да не забравиш да се свържеш и с в-к Шок :)