В ж.к. Бъкстон и на ул. Позитано без вода днес

OFFNews Последна промяна на 29 юли 2020 в 05:36 877 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването за планирани ремонти в някои части на столицата днес.

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Народен певец“ в ж.к. „Бъкстон“ налага спиране на водата от 10 до 18 часа на:

- ул. „Народен певец“;

- ул. „Кота 1050“ - от ул. „Преки път“ до № 22.

Ако строително-ремонтните работи продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Народен певец“ и „Купените“.

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Позитано“ в ж.к. „Зона Б-5-3“ налага спиране на водата от 9 до 17 ч на:

- ул „Позитано“ - от ул. „Марко Балабанов“ до ул. „ Антм I“;

- ул. „Антим I“ - от ул. „Позитано“ до ул. „Отец Паисий“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците ул. „Антим I“ и „Позитано“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, уверяват от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !