В центъра на София, Белите брези и Банишора без вода днес

OFFNews 02 октомври 2017 в 07:43 4162 0

Снимка pixabay.com

"Софийска вода" предупреждава за спиране на водата в някои части на София днес заради ремонти.

От 10 до 22 часа няма да има вода в жк "Славия", ул. „Житница“, ул. „Хайдушка поляна“, ул. 691, ул. „Хайдушко изворче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка поляна“ до бл. 32.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Смърч“ и ул. „Битоля“, жк „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10 до 18 часа по ул. „Ворино“ от ул. „Проф. Д-р Димитър Атанасов“ до ул. „Битоля“, по ул. „Битоля“ от ул. „Хайдушка гора“ до бул. „Гоце Делчев“ и по ул. „Смърч“ от ул. „Дойран“ до ул. „Битоля“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Смърч“; ул. „Битоля“ ъгъла с ул. „Хайдушка гора“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шейново“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9 до 16 часа на ул. „Мургаш“, ул. „Шейново“, ул. „Васил Априлов“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шейново“ №19.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Охрид“ кв. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа по ул. „Охрид“ от ул. „Свищов“ до ул. „Опълченска“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Охрид“ ъгъла с ул. „Подполковник Калитин“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но след реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Илия Джагаров“, с. Локорско ще е причината за спирането на водоподаването от 10 до 14 часа на ул. „Илия Джагаров“, по ул. „Цветан Пешев“ от ул. „Илия Джагаров“ до ул. „Поп Стоил Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Илия Джагаров“ ъгъла с ул. „Цветан Пешев“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови