В Овча купел и на бул. Сливница в София без вода днес

OFFNews 03 септември 2018 в 00:50 2178 0

Снимка pixabay.com

За спиране на водата на редица адреси в столицата днес предупреждава "Софийска вода".

Тя ще бъде спряна:

- в кв. "Овча купел" от 9 до 21 ч. по ул. „Народно хоро“ - от ул. „Буземска“ до ул.“ Крушовски връх“, и по ул. „Брезовица“ - от ул. „Народно хоро“ до ул. „Буземска“. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Народно хоро “ и „Брезов рид“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги;

- на бул. „Сливница“, ул. „Сини вир“ и ул. „Пирамидите“ от 9 до 21 ч. заради монтаж на спирателен кран. Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на бул. "Сливница и ул. „Сини вир“;

- в зона "Беловодски път" от 10 до 17 ч. по ул. „Стар Беловодски път“ от ул. „Беловодски път“ до ул. „Егреците“, ул. „Малкото копито“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, пишат от дружеството и се извиняват за причинените неудобства.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!