В Люлин 1 и Гео Милев без вода днес

OFFNews 06 октомври 2022 в 00:45 865 0

В Люлин 1 и Гео Милев без вода днес

Снимка Архив

В Люлин 1 и Гео Милев без вода днес

Столичните квартали "Люлин 1" и "Гео Милев" ще останат за няколко часа без вода днес заради планирани ремонти, предупреди "Софийска вода". Тя ще бъде спряна и в местността Гърдова глава.

В целия жилищен комплекс "Люлин 1" няма да има вода от 1 ч след полунощ до 5 ч сутринта заради строително-ремонтни дейности на ул. "Проф. д-р Ал. Станишев". Ако се наложи дейностите да продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на паркинга пред магазин "Фантастико".

В "Гео Милев" няма да има вода от 9:30 ч до 21:30 ч на следните адреси:

- ул. „Трудолюбие“ от ул. „Христо Максимов“ до ул. „Гео Милев“;

- ул. „Гео Милев“ от ул. „Трудолюбие“ до ул. „Светлоструй“;

- ул. „Проф. д-р Георги Павлов“, ул. „Светлоструй“, ул. „Владимир Башев“, ул. „Българка“, бл. 236;

- ул. „Хемус“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Елисавета Багряна“;

- ул. „Ген. Хосе де Сан Мартин“ от ул. „Светлоструй“ до ул. „Николай Коперник“, 56 СДЯ „Калина“;

- ул. „Елисавета Багряна“ от ул. „Хемус“ до бул. „Шипченски проход“, „Агенция по вписванията“, 168 ДГ „Слънчогледи“;

- бул. „Шипченски проход“- северното платно от ул. „Калина Малина“ до ул „Николай Коперник“, ул. „Калина Малина“ от бул. „Шипченски проход“ до ул. „Проф. д-р Георги Павлов“ и ул. „Хемус“.

Причината е подмяна на спирателен кран на ул. „Светлоструй“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Светлоструй“ на кръстовището с ул. „Проф. д-р Георги Павлов“.

В местността Гърдова глава водата ще бъде спряна от 9:30 ч до 19:30 ч заради подмяна на спирателен кран на ул. „Петко войвода“. Вода няма да има в района на: ул. „Петко войвода“, ул. „Райска градина“, ул. „Копрен“, ул. „Меча поляна“, ул. „Войнягово“. Ако дейностите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на улиците „Райска градина“ и „Петко войвода“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови