Ексклузивно България има своя олимпийски шампион, Ивет Горанова спечели титлата в Токио (снимки)

В Искър и Киноцентъра без вода заради ремонти

OFFNews Последна промяна на 29 май 2020 в 05:43 1288 0

За спиране на водата днес, 29 май, в различни части на столицата заради планирани ремонти предупреждава "Софийска вода".

Във връзка с провеждане на степ тест за налягането на водата във водопроводната мрежа на ул. „Неделчо Бончев“, община „Искър“ НПЗ “Искър“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на: ул. „Неделчо Бончев, ул. „Йордан Тодоров“, ул. „Христо Топракчиев“, ул. „Борис Ганев“, ул. „5004“, ул. „5002“, ул. „5006“, ул. „Канала“, ул. „Илия Бешков“, ул. „Фьодор Успенски“, ул. „проф. Никола Чилов“, ул. „Подполк. Васил Златарев“ и ул. „Кап. Симеон Петров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: жк. „Дружба“ 1 – ул. „Илия Бешков“ пред бл. 196.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул.“Нарцис“ във вилна зона „Киноцентъра“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите по ул. „Нарцис“ - от ул. „Невена Коканова“ до ул. „Димитър Ненов“, на ул. „Проф. Любомир Андрейчин“ и на ул. „Проф.Боян Пенев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Нарцис“ ъгъла с ул. „Проф. Любомир Андрейчин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови