В Дианабад, Изток и кв. Васил Левски без вода заради ремонти

OFFNews 01 ноември 2018 в 06:15 1396 0

Снимка pixabay.com

"Софийска вода" предупреди за спиране на водоподаването днес заради планирани ремонти.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пчелина“ кв. „Бусманци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на ул. „Пчелина“ от ул. „Троянов път“ до ул. „Асен Игнатов“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Перуника“ и „Троянов път“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия“ кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на ул. "Бесарабия" - от ул. "Константин Фотинов" до ул. "Лепенец".

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Бесарабия“ № 70.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Езерото“ с. Кътина, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:00 часа на клиентите ул. „Пирамидите“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Пирамидите“ и ул. „Езерото“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ген. Михаил Кутузов“ м. Гърдова глава, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Ген. Михаил Кутузов“ - от ул. „Еровете“ до ул. „Дрян“, и ул. „Грамос“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ъгъла на улиците „Грамос“ и „Ген. Михаил Кутузов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тинтява“ жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на ул. „Тинтява" - от ул. „Райко Алексиев“ до ул. „Тодор Стоянов“.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Тинтява“ № 1.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Апостол Карамитев“ жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на ул. „Никола Габровски" № 39А, павилиони на ул. „Никола Габровски" до ул. „Апостол Карамитев", ул. „Апостол Карамитев" № 16, бл. 24 и бл. 25.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на ул. „Апостол Карамитев“ № 16.

Във връзка с реконструкция на водопровод на бул. „Илиянци“ жк. „Военна рампа“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. “Илиянци” от ул. “Локомотив” до ул.” Първа българска армия”.

Ако работите продължат над 12 часа, ще има водоноска на кръстовището на бул. „Илиянци“ с ул. „Локомотив“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно леко повишаване на мътността на водата.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови