В части от пет столични района няма да имат вода

OFFNews Последна промяна на 15 август 2017 в 06:27 869 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Николай Павлович“ в Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа по ул. „Николай Павлович“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Любен Каравелов“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софроний Врачански“ в „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа по ул. „Софроний Врачански“ от ул. „Козлодуй“ до бул. „Сливница“;
по бул. „Сливница“ от ул. „Софроний Врачански“ до ул. „Антим I“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Караджин“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа по ул. „Караджин“ от ул. „Заградена поляна“ до ул. „Иван Пешев“.

Без вода заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Рилска обител“ в кв. „Васил Левски“ ще бъдат от 9,30 до 17,30 часа в района на ул. „Д-р Иван Селимински“.

Разкриване на уличен водопровод на ул. „Хаджи Димитър“ в кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Стефан Караджа“; по ул. „Георги Стоянов“ от ул. „Люлин“ до ул. „Хаджи Димитър“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !