В части от осем района в София няма да имат вода

OFFNews 07 ноември 2017 в 06:15 4295 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателни кранове и водомерен възел на резервоар „Бухово“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в гр. Бухово. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на ул. „Милин камък“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и ул. „Крум Попов“. 

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Княгиня Косара“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на в района на ул. „Рилска обител“ ул. „Стоян Попов“, ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Вакарел“.

Реконструкция на уличен водопровод в с. Световрачане налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:00 часа на 
ул. „Чавдар войвода“, ул. „Лесновска река“, ул. „Поляната“ и ул. „Миладин Цветков“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на площад „Биримирци“. 

Монтаж на спирателни кранове на в жк. „Младост“ 4 налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа в района между ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Самара“, ул. „Атанас Москов“, бл. 325, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414 и 131 СУ "Климент Арк. Тимирязев".

Без вода във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Освободител“ във в.з. „Банкя“ от 10:00 до 17:00 часа ще бъдат в района между ул. „Цар Освободител“ от ул. „Ела“ до ул. „Космонавт“, ул. „Космонавт“, ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „Цар Освободител“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60.

Няма да имат вода заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Коста Илиев“ в кв. „Овча купел“ от 10:00 до 15:00 часа в района между ул. „Коста Илиев“ от ул. „Институтска“ до ул. „Войводина могила“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!