В части от Гео Милев, Кръстова вада и Христо Смирненски няма да има вода

OFFNews 23 април 2024 в 06:03 2909 0

Софийска вода

Снимка Архив

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-ремонтни дейности по бул. „Ситняково“ в ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа в района на ул. „Николай Коперник“ от бул. „Шипченски проход“ до ул. „Гео Милев“, ул. „Хемус“ от ул. „Лидице“ до ул. „Николай Коперник“, ул. „Хубавка“, бул. „Шипченски проход“ от ул. „Коста Лулчев“ до ул. „Николай Коперник“ и ул. „Лидице“ от ул. „Постоянство“ до бул. „Шипченски проход“.

Ремонт по бул. „Шипченски проход“ в кв. „Христо Смирненски“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Шипченски проход“ от ул. „Иван Димитров – Куклата“ до бул. „Асен Йорданов“, бул. „Асен Йорданов“ от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ от бул. „Асен Йорданов“ до ЖП - прелез и Транспортно училище "Тодор Каблешков".

На 23 април (вторник) 2024 г. във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение по ул. „Проф. Петър Шапкарев“ в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Проф. Петър Шапкарев“, ул. „Нелсън Мандела“ от ул. „Флора Кънева“ до ул. „Д-р Борис Вълчев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Предизборно със Светльо Витков