В части от 6 столични района няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 10 октомври 2017 в 06:51 3105 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изключване на уличен водопровод и подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски“, кв. „Център“, налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бул. „Васил Левски“ между ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ и ул. „Граф Игнатиев“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение в жк. „Хаджи Димитър“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бл. 135. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. Летец“ в кв. „Кумарица“, гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на ул. "Детска песен", ул. „Боровец", ул."Летец" от ул. "Снежанка" до ул. "Иван Вазов", карето от бивши военни блокове от бл. 1 до бл. 15 на ул. "Летец"

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Вишнева“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на пл." Велчова завера" №1, ул. "Арх. Йордан Миланов" от ул. "Йосиф Петров" до ул. "Вишнева". 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Средна гора“ в кв. „Център“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Средна гора“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. 

Поради подмяна на уличен водопровод на ул. „Момина скала“ в с. Долни Пасарел се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в карето между ул. „Урвич“, ул. „Вец Пасарел“, ул. „Искър“ и ул. „Ракита“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.