В части от 4 столични района няма да има вода

OFFNews Последна промяна на 02 ноември 2017 в 06:30 2701 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Монтаж на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ в жк. „Разсадника – Коньовица“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Алеко Туранджа“ до бул. „Константин Величков“ /нечетни номера/. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2 в кв. „Враждебна“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на ул. 2 от ул. 61 до бул. „Ботевградско шосе“. 

Заради монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. „Пчеларска“ и на ул. „Латинка“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа в района между ул. „Витошко лале“, ул. „Чипровица“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Ивайло“. 

Прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Никола Й. Вапцаров“ № 2 в Промишлена зона „Хладилника“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на ул. „Шиварски път“ и Тенис клуб „Малееви“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !