Уволниха шофьор на Министерски съвет, паркирал неправилно в мол

OFFNews 01 декември 2016 в 14:10 4213 2

Уволниха шофьор на Министерски съвет, паркирал неправилно в мол

Шофьор от администрацията на Министерския съвет е освободен от поста си, след като срещу него е подаден сигнал за неправилно паркиране в столичен мол. Премиерът в оставка Бойко Борисов е разпоредил проверка. 

В обяснение по случая шофьорът посочил, че във въпросния ден, без да придружава служител от администрацията и без да са му възложени служебни задачи, е отишъл в мола със служебния автомобил. Там той паркирал на място, определено за майки с деца. Самият той признал, че осъзнава нарушението, с което е уронил престижа на институцията и сам е поискал да бъде освободен от длъжност. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13277

2

66

01.12 2016 в 16:14

Пеевски и Доган остават с охрана на НСО

ама

Борисов уволни шофьор на МС, паркирал на място за майки

за кокошка няма прошка

12415

1

senester

01.12 2016 в 14:53

Боже,да се разплачеш. Щом обикновен шофьор може да си позволи това,представете си какво правят милите ни избраници с безплатните возила. И от къде накъде НСО трябва да притежава бюджет по-голям от цели министерства. От кого пазят тези,които ние сме си избрали?От нас самите?Или им се осигурява една типично мутренска показност - буркани,шофьори с тъмни очила,високи скорости по непозволяващи подобна скорост пътища и ред други простотии.А нека Харманли да гори,нека на Лъвов мост жените да не могат да пресичат спокойно. На Тиквата не му дреме,защото си е мутра още...