УНСС удължи срока за кандидатстване в магистърските си програми

Александра Маркарян 26 януари 2023 в 17:03 2050 0

УНСС

Снимка УНСС

УНСС

Университетът за национално и световно стопанство удължава срока за прием на магистри. Кандидат-магистрите могат да подават документи онлайн до 29 януари в 23.59 часа, съобщи УНСС.

За летен семестър 2022/2023 той предлага 33 специалности и една в дистанционна форма на обучение в РЦДО Хасково.

Наред с останалите, УНСС предлага магистърска програма по бизнес администрация, която осигурява двойна диплома. Обучението се осъществява съвместно с Illinois University (NIU) – САЩ. Другата нова специалност е "Мултимедийна журналистика", студентите в която ще надграждат своите познания и умения за създаване на мултимедийно съдържание за различни медийни платформи, писане и заснемане на визуални истории, работа в цифрова среда и използване на целия инструментариум за журналистически разследвания по отворени източници, достъпни в цифрова среда. Сред лекторите в програмата са журналистите Николай Стоянов, Миролюба Бенатова, Стефан Антонов, Гена Трайкова, Росен Босев, Венелин Петков, Асен Иванов, Иван Бакалов, Николай Дойчинов.

УНСС предлага и съвместни програми с други български висши училища - със Стопанската академия “Димитър Ценов” в Свищов и с Националната спортна академия “Васил Левски”.

Някои от програмите са: “Бизнес иновации и мениджмънт”, “Екологично предприемачество”, “Стандартизация и финансово-счетоводен анализ в публичния сектор”, “Стратегически маркетинг” и “Управление на продажбите в търговията” и “Спортен бизнес”.

Приемът за всички специалности в образователно-квалификационна степен „магистър“ е с конкурс по документи. За тях може да се кандидатства срещу заплащане.

Магистърските програми са в редовна и дистанционна форма и с различен срок на обучение – два, три и четири семестъра. Предвидена е възможност за учене и работа при всички форми на обучение.

В сайта на УНСС  кандидат-магистрите могат да намерят подробна информация за специалностите, както и по всички интересуващи ги въпроси.

Условията за кандидатстване можете да видите тук.

Информация за документи и такси можете да намерите тук.

Документи се подават онлайн оттук.

Условията за балообразуване вижте тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Предизборно със Светльо Витков